Route

Hieronder vind je links naar de routebeschrijvingen van de verschillende hotels waar wij training geven.

Openbaar Vervoer Reisinformatie: http://www.9292ov.nl

Carlton President Hotel Utrecht

Floraweg 25
3542 DX Utrecht
tel: (030) 241 41 82

Routebeschrijving naar Carlton President

Er is een groot parkeerterrein aanwezig, en er kan gratis geparkeerd worden (eventueel met uitrijkaart).

Voor openbaar vervoer kun je naar station Maarssen reizen. Vanaf daar laat het hotel een shuttlebus rijden, waarvoor je je kunt opgeven. Ook kun je bus 37 nemen. Deze bus rijdt trouwens ook al vanaf Station Utrecht CS, dus je kunt ook rechtsteeks vanaf daar met de bus gaan.

Inntel Hotels Rotterdam Centre & Mainport Rotterdam

Leuvehaven 80
3011 EA Rotterdam
tel: (010) 413 413 9

Routebeschrijving naar het Inntel Hotel Rotterdam Centre & Mainport Rotterdam

Parkeer in één van de twee ruime en moderne parkeergarages ‘Erasmusbrug’, gelegen tegenover het hotel: Parkeergarage Erasmusbrug – Erasmusbrug (GPS: Zalmstraat) of Parkeergarage Erasmusbrug – Boompjes (GPS: Terwenakker). Parkeer achter in de garage bij de trap. De trap op en je staat tegenover het hotel.

Hotelgasten van Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport Rotterdam betalen € 19,00 per 24 uur. Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

OV: Vanaf Rotterdam Centraal Station neem je de metro richting Slinge of Spijkenisse. Als je uitstapt bij de derde halte, station “Leuvehaven”, sta je voor Inntel Hotels Rotterdam Centre. Hiernaast ligt Hotel Mainport Rotterdam.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle

Stationsweg 7
8011 CZ Zwolle
tel: (038) 425 42 54

Routebeschrijving naar het Bilderberg Hotel Zwolle

Parkeren op het parkeerterrein naast het hotel is mogelijk op basis van beschikbaarheid. De kosten hiervoor bedragen € 12,50 per 24 uur.

Aan de overzijde van het hotel is er nog een parkeerterrein. Mocht dit terrein ook vol zijn, is er een parkeergarage bij het station (3 min. loopafstand). Voor beide locaties zijn dagkaarten à € 9,00 bij de receptie verkrijgbaar.

OV: Het hotel ligt vlak naast Station Zwolle.

Courtyard Amsterdam Arena Atlas

Hoogoorddreef 1
1101 BA Amsterdam
Tel: (020) 241 50 00

Routebeschrijving naar Courtyard Amsterdam  (en kies dan tabblad ‘Map’)

Parkeren kan in parkeergarage P9 Antarctica, deze is gelegen naast het hotel. De tarieven zijn € 3,- p/u en maximaal € 25,- per dag.

OV: Vanaf Amsterdam Bijlmer Arena: Vanuit Station Amsterdam Bijlmer ArenA ga je in zuidwestelijke richting, en sla rechtsaf de Hoogoorddreef
op. Het hotel bevindt zich na ongeveer 50 meter aan je linkerkant.

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman Amersfoort

Oosterdorpsstraat 11
3871 AA Hoevelaken/Amersfoort
tel: (033) 253 41 20

Routebeschrijving naar Hotel De Klepperman

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein achter het hotel.

OV: naar NS station Hoevelaken, vanaf daar 10 à 15 minuten lopen.

Inntel Hotels Art Eindhoven

Mathildelaan 1
5611 BJ Eindhoven
+31 (0)40 751 35 00

Routebeschrijving naar Inntel Hotels Art Eindhoven

Je kunt parkeren in de garage onder het hotel, of in de garage P1 Mathildelaan, tegenover het hotel. Uitrijkaarten van 15 euro zijn te koop bij de receptie van het hotel.
En als je een stukje verder loopt, kun je ook parkeren in de parkeergarage van het Philips stadion. Parkeerkaarten kosten hier 6 euro per dag (niet bij de receptie verkrijgbaar).

Route met Openbaar Vervoer: Inntel Hotels Art Eindhoven ligt op slechts 4 minuten loopafstand van het Centraal Station en het busstation.

De Merseberghen

Ambachtsweg 4
3953 BZ  Maarsbergen
+31 (0)88 0016 200

Tien minuten van afslag Maarsbergen. Er is gratis parkeergelegenheid voor het gebouw.

Via openbaar vervoer is het wat lastiger bereikbaar: Naar station Maarn en vervolgens met bus 82 en dan nog 10 minuten lopen. Mocht je met openbaar vervoer komen, neem dan even contact op met meereffect, dan kijken we wat er mogelijk is.

Hotel Mitland Utrecht

Ariënslaan 1
3573 PT Utrecht
+31 (0)30 271 5824

Routebeschrijving naar Hotel Mitland Utrecht

Hotel Mitland beschikt over 140 parkeerplaatsen. Dit is op basis van beschikbaarheid. Er zijn geen kosten aan verbonden, een uitrijkaart kan bij de receptie worden afgehaald.

Route met Openbaar Vervoer: Neem vanaf station Utrecht Centraal bus 28 richting de Uithof P&R of bus 77 richting Bilthoven en stap uit bij het Oorsprongpark. Steek de spoorwegovergang over en neem de vierde straat links (Karel Doormanlaan) langs de flatgebouwen. Ga bij het kruispunt rechts onder het Voorveldse Polder viaduct door (Ariënslaan). Hotel Mitland ligt na circa 50 meter aan de rechterkant.