Over ons

Meereffect

Wij zijn meereffect, officiële partner Getting Things Done en Streamline Certified voor de Benelux.

En ja, meereffect is begonnen uit eigen enthousiasme over een manier van werken die wél goed werkt en die toekomstbestendig is. En daar hebben we ondertussen al tienduizenden klanten in de Benelux mee kunnen helpen.

Met een kleine organisatie en eigen gecertificeerde trainers willen we jou graag helpen om productiever te werken, meer te bereiken en weer plezier te hebben in wat je doet. Zo zijn onze eigen inboxen praktisch elke dag minimaal één keer leeg. En dat voelt heel goed. Als je datzelfde wil, zonder meteen in een hutje op de hei te moeten gaan wonen, zijn we blij dat je ons hier hebt gevonden.

Meereffect logo

Tips voor slimmer leven en werken

Voor veel mensen zijn onze gratis artikelen over slimmer werken een goed begin om ons beter te leren kennen.

Elke 14 dagen sturen we een praktisch verhaal over slimmer leven en werken naar ruim 40.000 abonnees! Dat abonnement is gratis — het is één van onze manieren om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Legal
Over ons

Onze trainingen

Onze trainingen Streamline Certified en Getting Things Done zijn voor iedereen die weer ontspannen productief wil zijn.

Je kunt hier meer lezen over onze Streamline Certified trainingen en Getting Things Done trainingen. Daarbij leer je niet alleen wat het is en hoe je het toepast, maar krijg je ook toegang tot onze digitale leeromgeving met artikelen, video’s en meer effectieve manieren om snel te leren wat je nodig hebt. Ook kun je onze productbrochure downloaden (pdf).

Onze trainingen zijn praktisch opgebouwd, met een goede afwisseling tussen inzichten en praktijk, waardoor je direct aan de slag kunt. Het resultaat: productief én ontspannen in je werk- en privéleven!

Onze klanten

Onze klantenkring is een mooie mix van organisaties, groot en klein, waarin kenniswerkers elke dag weer een toegevoegde waarde willen hebben.

In elke organisatie waarin kenniswerkers actief zijn, helpt meereffect om effectiever en daarmee productiever te zijn en er tegelijk voor te zorgen dat mensen weer rust en overzicht hebben. Mensen voelen zich weer mens, hebben controle en geven weer hun volle aandacht aan die zaken die op dat moment het meeste van waarde voor hen zijn.

KLM logo
Over ons
Over ons
Over ons
Meereffect - Getting Things Done
Over ons

Ons team

Arjan Broere

Over ons

Arjan traint kenniswerkers zodat ze met volledige aandacht hun werk ontspannen kunnen doen.

Met ruime ervaring in het trainingsvak heeft Arjan een eigen aanpak ontwikkeld die doelgericht is maar die hij graag combineert met relativering en humor.

Naast trainen en coachen is Arjan Broere auteur van diverse productiviteitsboeken.

Ruben van der Zee

Over ons

Ruben is een trainer in hart en nieren. Hij houdt van de interactie met deelnemers, waarbij hij graag inspeelt op de sfeer in de groep.

Hij is een praktijkdeskundige en kan daardoor als geen ander de ins en outs van Getting Things Done overbrengen aan onze deelnemers.

Judith Adams

Over ons

Judith bemant de backoffice bij meereffect.

De kans is groot dat je haar aan de telefoon krijgt als je interesse hebt in een incompany training.

Judith weet alles van ons aanbod en wat goed aansluit bij onze klanten.

Amber van Zon

Over ons

Amber van Zon is onze administratief medewerker.

Amber regelt alle praktische- en administratieve zaken rondom de trainingen en bemant de algemene telefoon en e-mail. Met alle online trainingen zorgt Amber ervoor dat onze deelnemers hun materialen thuisgestuurd krijgen.

Amal Kloppenburg

Over ons
Amal Kloppenburg spreekt dagelijks met mensen over de inzet van GTD en Streamline Certified trainingen binnen hun organisatie. Ze heeft een positieve insteek en een gezellige persoonlijkheid. Amal helpt bedrijven graag met een passende oplossing. Ze neemt graag de tijd om ook jullie te informeren en adviseren over de diverse mogelijkheden van onze Getting Things Done trainingen.

Sean de Bie

Meereffect - Getting Things Done

Sean de Bie is onze (online) marketing enthousiast.

Sean vindt het leuk om met goede en relevante content mensen te helpen productiever te zijn. Op een enthousiaste en positieve manier brengt hij mensen in contact met de slimme oplossingen van meereffect.

Eva de Vries

Meereffect - Getting Things Done
Eva de Vries is Manager Operations bij meereffect. Ze vindt afwisseling in haar werk erg leuk, dus zorgt ze voor de personeelszaken, boekhouding, marketing en overige administratieve zaken. Ook voert ze regelmatig verschillende projecten uit die bij een bedrijf als meereffect nodig zijn.

Rob Admiraal

Over ons

Rob is de zakelijk leider van meereffect en vindt het leuk om met van alles en nog wat aan de slag te zijn.

Hij geniet ervan dat de deelnemers standaard blij en enthousiast de zaal uitkomen omdat ze ècht wat hebben geleerd dat hen gaat helpen. Met ruim 25 jaar ervaring is zijn motto nog altijd: ‘Respect people, make money, have fun!’

Wil je meer weten over ons of onze trainingen?