GTD Evaluatie- en Optimalisatieworkshop

Herken je dit?

Heb je de GTD Level 1 training of de GTD Intensief training bij ons gedaan maar ben je Getting Things Done na de training niet echt gaan gebruiken?

Door drukte of andere omstandigheden heb je GTD misschien niet goed eigen gemaakt en mis je nu de voordelen die het biedt. Je zult de Getting Things Done principes nog wel kennen en je hebt vast ook al wat stappen gemaakt met het implementeren van GTD, maar toch gebruik je het niet echt.

Het kan ook zijn dat je een tijd geleden een training hebt gevolgd, maar dat je gebruik van GTD gaandeweg is verwaterd. Wil je jouw GTD kennis graag weer opfrissen, zonder de Level 1 training weer opnieuw te volgen? Dan is de GTD Evaluatie- en Optimalisatie Workshop iets voor jou!

Evalueren en optimaliseren

Tijdens de Evaluatie- en Optimalisatie Workshop krijg je online één-op-één begeleiding van een gecertificeerde GTD trainer. Voorafgaand vul je een zelfevaluatie in en bepaal je jouw Gewenste Uitkomst voor de workshop. Op deze manier kunnen we van tevoren bepalen waar we je het beste mee kunnen helpen.

Tijdens de workshop ga je samen met de trainer aan de slag met het herhalen van de kennis uit de GTD Level 1 training. Afhankelijk van waar je het meest tegenaan loopt ga je aan de slag met de Vijf stappen van GTD, kijk je naar je Eerstvolgende Acties, contexten en lijsten en naar andere aspecten uit de Level 1 training. Samen plan je nieuwe acties in waarmee je GTD echt goed op de rit krijgt, juist die aspecten waar je nog moeite mee hebt.

Aan het einde van de workshop ken je niet alleen de principes van Getting Things Done, maar heb je alle blokkades uit de weg geruimd zodat je het daadwerkelijk toe kunt passen. Je maakt nu een frisse start!

Als je de basis van Getting Things Done goed onder de knie hebt, ben je ook klaar voor Level 2, wat een waardevolle toevoeging is aan je GTD-systeem!

De Evaluatie- en Optimalisatieworkshop is gericht op de praktijk en op het zelf aan de slag gaan: de trainer zal je begeleiden bij het verder inrichten en optimaliseren van jouw Getting Things Done systeem.

Praktische informatie

Duur en videotool

De workshop vindt online plaats met behulp van een videotool en is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel duurt twee uur waarbij je aan de slag gaat met de herhaling van GTD en waar de trainer je persoonlijk begeleidt en ondersteunt bij de dingen waar je tegenaan loopt.

Het tweede deel duurt een uur waarbij je terugkoppelt aan de trainer hoe het gaat met jouw Gewenste Uitkomst en Eerstvolgende Acties. Ook doen jullie gezamenlijk een Wekelijks Onderhoud.

Investering

De prijs voor deze workshop 295 euro exclusief BTW. Eén van de door ons in GTD gecertificeerde trainers zal de workshop geven. Je kunt zelf kiezen wie je voorkeur heeft. Deze trainer werkt samen met meereffect, maar zal als freelancer de workshop voor jou verzorgen. Facturatie en verdere communicatie worden direct door deze trainer verzorgd.

Onze trainers

Hieronder vind je onze gecertificeerde GTD trainers die de workshop aanbieden. Maak zelf je keuze en geef dit aan in het aanmeldingsformulier!

GTD Evaluatie- en Optimalisatieworkshop

Matthijs Collard

Matthijs is als gecertificeerd GTD level 1 trainer gestart met het onderwijzen van de methode aan al zijn collega’s. Door de nauwe betrokkenheid na de training weet hij erg goed wat er mis kan gaan bij de implementatie. Hij weet snel aan te wijzen waar men stappen kan maken. Door zijn achtergrond als software-ontwerper is hij goed thuis in verschillende applicaties waarin je het systeem kan opzetten.

Lees verder

GTD Evaluatie- en Optimalisatieworkshop

Els Slob

Els Slob is een enthousiaste gecertificeerde Getting Things Done trainer. Zij is creatief, veelzijdig en flexibel. Heeft veel ervaring in coaching-on-the-job en is op veel verschillende werkplekken geweest. Op elke plek haalt zij wel een nieuwe tip op die weer waardevol kan zijn voor een ander.

 

 

Lees verder

Aanmelden

Vul je gegevens in en selecteer de trainer naar keuze. Wanneer je op verzenden hebt gedrukt wordt de aanvraag opgestuurd en neemt de door jou gekozen trainer zo snel mogelijk contact met je op.

Meereffect - Getting Things Done

Inschrijven voor de GTD Evaluatie- & Optimalisatieworkshop

We gebruiken je gegevens alléén om te antwoorden op deze aanvraag en we respecteren je privacy.