Open Inschrijving

De Getting Things Done trainingen van meereffect

Wat leuk dat je interesse hebt in een Getting Things Done training! Kom je bij meereffect een training volgen, dan krijg je een professionele training die op een leuke manier wordt gebracht. Het is, zo blijkt uit evaluaties, een mix van eye-openers en verrassend praktische acties.

Getting Things Done

Naar welke training of workshop ben je op zoek?

Wij bieden onze Getting Things Done trainingen in twee vormen aan:

Klassikale Getting Things Done trainingen.

Bij aankomst word je ontvangen met koffie of thee. Ook heb je even de tijd om met de trainers en andere deelnemers te praten. Daarna start het programma waar onze trainers je gedurende de dag(en) helpen om de verschillende GTD-aspecten te begrijpen en toe te passen.
De verschillende locaties zijn met zorg uitgekozen op basis van een prettige sfeer en een goede lunch. We zorgen voor voldoende pauzes, zodat je het geleerde gedurende de dag rustig kan verwerken.

Online Getting Things Done trainingen.

De online training wordt live gegeven door onze vaste trainers. De software die we gebruiken, maakt dat je actief mee kunt doen via video, audio of chat en biedt de mogelijkheid om in kleinere groepen opdrachten te doen. De software werkt op alle gangbare apparaten en platformen. Met enquêtes en opdrachten geleid door twee trainers, is het een afwisselende dag.

Een overzicht van welke trainingen online of klassikaal zijn kun je vinden in onze trainingsagenda.

Samen met je collega’s = samen korting

Kom je met één of meer collega’s naar dezelfde training? Schrijf je dan in hetzelfde aanmeldingsformulier in en ontvang teamkorting. Bij 2 t/m 4 deelnemers ontvangt elke deelnemer 30 euro korting en bij 5 of meer deelnemers ontvangt elke deelnemer 84,50 euro korting. Wil je met je team of afdeling tegelijkertijd de training doen? Kijk dan naar onze incompany mogelijkheden!

GTD Level 1 Training
(online of klassikaal)

Open Inschrijving

GTD Level 1 Intensief Training

Open Inschrijving

GTD Level 2 Training

Open Inschrijving

GTD Level 3 Training

Open Inschrijving

GTD Evaluatie- en Optimalisatieworkshop

Open Inschrijving

GTD Implementatieworkshop

Open Inschrijving

Heb je vragen of twijfels?

Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina, of neem contact met ons op!