Getting Things Done Level 1 Training

Verhoog je productiviteit met de Getting Things Done Level 1 (online) training!

Je bent goed in je werk, maar hebt vaak het idee dat je veel meer uit de dag kunt halen. Je hebt soms weinig (of helemaal geen) overzicht en bent de hele dag in de weer met e-mails en taken die je niet zag aankomen. Wanneer je weer thuis bent, mist het gevoel dat je een stuk verder bent gekomen en kun je werk maar moeilijk loslaten.

Herkenbaar? Dan is de Getting Things Done Level 1 training de oplossing voor jou!

Heel veel praktische en nuttige tips!

— Fia Hageman, Luchtverkeersleiding

Hoe ziet de Getting Things Done Level 1 training er uit?

Tijdens de training

Tijdens de training leggen onze trainers de vijf stappen van Getting Things Done aan je uit. Er is gedurende de dag genoeg ruimte om vragen te stellen en je gaat naar huis met een compleet beeld van de GTD basisprincipes.

In de training leer je:
 • je hoofd leeg te maken, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke dingen;
 • hoe je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt, verwerkt;
 • om in een wirwar aan taken en projecten overzicht te krijgen;
 • hoe je kiest wat je gaat doen, zodat je rust ervaart bij die keuzes;
 • een productiviteitssysteem onder de knie te krijgen dat precies past bij jouw wensen en situatie;
 • hoe je het systeem een vast onderdeel laat worden van je dagelijkse leven.

Na de training 

Na de training ga je zelf aan de slag met het toepassen van Getting Things Done in jouw systeem. Daarom raden wij onze deelnemers aan om de dag na de training vrij te nemen. Je krijgt van ons toegang tot de digitale leeromgeving waar je artikelen, video’s en handleidingen kunt vinden die je helpen met het toepassen van Getting Things Done in jouw systeem.

Als je meer begeleiding wilt bij het implementeren van Getting Things Done overweeg dan om de Implementatieworkshop bij te boeken of om mee te doen aan de tweedaagse GTD Intensief training. 

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Level 1 trainingen die je kunt volgen. 

Meer dan een training!

Je komt enthousiast uit de training en je bent blij met wat je hebt geleerd, maar hoe zorg je er voor dat je het geleerde ook gaat toepassen? Het zou zonde zijn als je na de training, door gebrek aan investering in tijd en aandacht, het geleerde weer zou vergeten. Om je hierbij te helpen, bieden we je na de training een aantal ondersteuningsmiddelen.

Digitale leeromgeving

Na de training bieden we je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je een praktische handleiding voor het inrichten van jouw GTD-systeem, video’s en webinars over het werken met GTD en allerlei praktische tips en artikelen om succesvol met GTD te werken.

Getting Things Done Level 1 Training
Getting Things Done Level 1 Training

Mindmarker

Om je te helpen om GTD toe te passen in de praktijk, krijg je tijdens de training toegang tot de app ‘Mindmarker’. Deze app stuurt je na de training berichten met vragen, korte video’s, en zelfevaluaties om je te helpen de GTD gewoontes eigen te maken.

Druppelmails

Nadat je je GTD gewoontes eigen hebt gemaakt, helpen we je via deze e-mails druppelsgewijs verder met GTD. De e-mails zijn geschreven door onze trainers en bevatten tips, aandachtspunten en verdiepende stof om blijvend aan je productiviteit te werken.

Getting Things Done Level 1 Training

Welke e-mailsystemen of takenmanagers kun je gebruiken?

Voor GTD maakt het niet uit met welke software je werkt, het is te implementeren in elk systeem. Tijdens de training krijg je een implementatiegids naar keuze. Voor de meeste toepassingen hebben we een gids, zoals Outlook, Evernote, GoogleApps of OneNote. We adviseren je wel om GTD toe te passen in het systeem waar je al mee werkt.

Praktische informatie & Aanmelden

Materialen:

Om te zorgen dat je direct aan de slag kan, krijg je een uitgebreid trainingsboek, schema’s en artikelen over Getting Things Done. Daarnaast ontvang je een implementatiegids voor je systeem en vijf handige kernkaarten. Ook ontvang je het boek ‘Getting Things Done – de kunst van stressvrije productiviteit’ 

Locatie:

Een overzicht van onze trainingsdata en locaties vind je op de aanmeldpagina. Voor meer informatie over de hotels, kijk op onze routepagina.

Kosten:

 • De klassikale training kost 645,- euro euro exclusief btw.
 • De online training kost 595,- euro exclusief btw.
 • Bij gelijktijdige boeking van een online implementatieworkshop ontvang je 50 euro korting en betaal je dus maar 890,- euro voor de GTD Level 1 training en de Implementatieworkshop.
  • Op het aanmeldingsformulier kun je rechtsbovenin deze kortingsactie aanvinken. 

Eerstvolgende training(en):

Liever op een andere dag?

Bekijk hier onze agenda.