Gecertificeerd Trainer

Ben jij een GTD-er in hart en nieren?

Wil jij jouw enthousiasme voor Getting Things Done delen met mensen om je heen? Word dan gecertificeerd trainer en ontwikkel jouw vaardigheden om op professionele wijze jouw kennis te delen met anderen!

Om gecertificeerd Getting Things Done trainer te worden volg je een ‘train-je-trainer programma’ bij onze Master Trainer.

Gecertificeerd Trainer

Corporate of commercieel?

Er zijn twee verschillende mogelijkheden om als gecertificeerd trainer aan de slag te gaan, als Corporate Trainer of als Commercieel trainer.

1. Train je collega’s als Corporate Trainer

Werk jij in een grotere organisatie en denk je dat veel van jouw collega’s ook baat zouden hebben bij de voordelen van Getting Things Done en vind je het leuk om jouw kennis over te brengen aan anderen? Dan is het misschien iets voor jou om, naast je huidige baan, een Corporate Trainer te worden bij meereffect!

Is de organisatie waar jij werkzaam bent wat kleiner? Dan ben je misschien eerder geholpen met een of meer trainingen op locatie door een trainer van meereffect. Klik hier voor meer informatie.

Als Corporate Trainer zorg je voor maatwerk!

  • Jouw organisatie profiteert van een interne trainer die de systemen waar mee gewerkt wordt en de bedrijfscultuur als geen ander kent.
  • Jij werkt samen met je collega’s en je bent daarom in de gelegenheid om hen in de praktijk te begeleiden met het toepassen van GTD.
    Op deze manier zorg jij voor nog meer maatwerk en verhoog je de effectiviteit van Getting Things Done voor jouw organisatie!

2. Zelfstandig GTD trainingen geven als Commercieel Trainer

Als Commercieel Trainer ben je bevoegd om zelf GTD trainingen te verkopen aan een deel van de markt die in mindere mate toegankelijk is voor meereffect. Als je in aanmerking komt voor onze voorwaarden kun jij, na het certificeringsprogramma aan de slag als zelfstandig GTD trainer.

Er zijn al een aantal Commercieel Trainers bij ons werkzaam, het is daarom alleen nog mogelijk om Commercieel Trainer te worden als het om een aanvullend gebied gaat.

Hoe word je gecertificeerd?

Aan de hand van een gesprek met onze accountmanagers, waarin we samen hebben afgestemd wat de investering is en wat de verwachtingen zijn, beslis je of je gecertificeerd wil worden.
Na het tekenen van de offerte start je certificering door het invullen van een intakeformulier voor goedkeuring door de David Allen company. Als dit is goedgekeurd, maak je (telefonisch) kennis met onze Master Trainer.

Het programma

Om gecertificeerd te worden volg je een programma dat bestaat uit een training van drie afzonderlijke dagen, gevolgd door een periode waarin je zelf een aantal proeftrainingen geeft en je GTD practitioner wordt.

Tijdens het driedaagse trainingsprogramma volg je eerst de GTD Level 1 training, waarna je onder begeleiding van onze Master Trainer aan de slag gaat en leert hoe je de GTD training zelf kunt geven. Zodra je er klaar voor bent, ontvang je van ons de benodigde materialen om een aantal proeftrainingen te organiseren. Wanneer je genoeg succesvolle proeftrainingen hebt gegeven ontvang je jouw certificering.
Vanaf dan kun je aan de slag als Gecertificeerd Trainer!

Wat houdt de certificering in?

Wanneer je het programma succesvol hebt afgerond sta je geregistreerd als gecertificeerd GTD trainer bij de David Allen Company en ben je onderdeel van zowel de meereffect trainers community, als de wereldwijde GTD trainers community.

Legal
Gecertificeerd Trainer