Coaching on the job

Persoonlijke coaching

Hoe zou het zijn als één van onze vriendelijke coaches je op je eigen werkplek helpt met het implementeren van Getting Things Done? Met enthousiasme, aanmoediging en praktische tips voor het optimaliseren van je eigen workflow zal jij er samen met de coach voor zorgen dat je workflow volledig is geoptimaliseerd en je GTD systeem klaar is voor gebruik.

Ben je op zoek naar ondersteuning om GTD echt goed te implementeren? Wij bieden training en coaching in de Benelux! De coach zal je persoonlijk een op een helpen om je eigen systeem helemaal op de rit te zetten. Over het algemeen duurt de coaching twee dagen, maar in overleg zijn er ook alternatieven te regelen.

De juiste coach

Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de coach. Er zijn inmiddels een aantal erkende coaches in Nederland en België. Kijk hier voor een totaaloverzicht.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de coaching en van het aantal personen. Neem voor een offerte op maat contact op met de erkende coach van je keuze of neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Eerstvolgende actie

Kijk in het overzicht van onze coaches wie jou het meest aanspreekt en neem contact met hen op. Het is handig als je vast enkele geschikte data bij de hand hebt.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.