Aanmelden

Ga direct naar

Getting Things Done Level 1 Training

Dé training als je zelf, of met een paar collega’s, GTD onder de knie wil krijgen. In één dag leer je het systeem kennen, zodat je voortaan weer controle en overzicht hebt over je werk en leven. We laten Outlook zien, maar welk e-mail of takensysteem je ook gebruikt, we zorgen ervoor dat je er GTD in kunt toepassen.

Getting Things Done Level 1 Intensief

Na twee intensieve dagen ken je GTD en heb je jouw eigen systeem helemaal ingericht, klaar voor gebruik.

thumbnail
+
thumbnail
+
thumbnail
+

Getting Things Done Level 1 Implementatieworkshop

Na de Getting Things Done Level 1 Training helpen we je live in een korte workshop om aan de slag te gaan.

Getting Things Done Level 2 Training

Heb jij je GTD systeem op orde en pas je de basisprincipes toe? Vind je het interessant opnieuw uitgedaagd te worden om jouw GTD-vaardigheden en -systeem een stap verder te brengen? Dat kan met de GTD-training Level 2 Projecten en prioriteiten.

Getting Things Done Level 3 Training

Ben jij een GTD’er die Level 1 en Level 2 onder de knie heeft? Zijn je projectenlijst, je rollen en verantwoordelijkheden goed in kaart gebracht en je takenlijsten bijna altijd actueel? Dan is het nu tijd voor Level 3!

Geen aanbod gevonden

Streamline Certified Basistraining

Wil je meer bereiken met je communicatie? Dan is de Streamline Basistraining iets voor jou. In onze eendaagse training leer je waarom stroomlijnen zoveel effect heeft. We leggen de basisprincipes van Streamline uit en er is veel aandacht voor de praktische uitvoering hiervan, voor communicatie via e-mail, vergaderingen, gesprekken, documenten en presentaties.

Geen aanbod gevonden

Streamline Certified Online Workshop

Tijdens de Streamline Certified Workshop gaan we je live online helpen met het stroomlijnen van je team-communicatie. Dit doen we door middel van handige richtlijnen gebaseerd op de beste tips en praktijk van een aantal communicatiemiddelen en samenwerkingsplatforms.

Vakantiebooster

Ga jij elk jaar weer gestrest op vakantie? Kun je tijdens je vakantie moeilijk ontspannen en blijft je in je hoofd bezig met werk? Meld je dan aan voor onze Vakantiebooster en ga vanaf nu wél ontspannen op vakantie. Je krijgt een jaar lang toegang tot deze e-learningomgeving.

thumbnail
De Vakantiebooster. Relaxed op vakantie, relaxed weer aan het werk.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata?